18.9

Paketteja ovat saaneet:
Karhumuori  (kuvia ei ole)
JohannaV
Tittiina
Maissi
Marihaa
Baula
Paperi40

Blogiton Maippo raportoi:
913764.jpg
Paketista löytyi paksu pussillinen erilaisia kangaspaloja,kauniita vihreitä papereita,kivikuvioista kartonkia, aaltopahvia, punaista ja oranssia paperia sekä serviettejä.Aivan ihana ruususervietti!!! ja Marilyn ja hevosaiheinen.Paketissa oli myös lakua, värikyniä, peruskynäsetti, nättejä sydäntarroja ja sokerina pohjalla  upeat kukkastrassit. Kiitos Say, taas alkaa kortteja syntymään.
Maippo

Sannan höpinöitä on saanut kortin
Taija tarroja

21.9

Tuuliaa on saanut lehden

Paketteja ovat saaneet
Wiiks
jossu_
Orvokki
Nooh
Duussi
Liiolii
Tässä myös Liioliin aikaisemmin saama lähetys, joka ei ole ollut esillä
Suklis74
Sade
MariaH
Rentukkakuu
Jenska on saanut paketin, mutta kuvaa ei ole
PiNkMama on saanut paketin, mutta juttua tai kuvaa siitä ei ole

Blogiton Fia on saanut paketin..
919459.jpg
919460.jpg
joka sisälsi leimattuja kuvia,3d-kuvia,erilaisia papereita,tarratyyny-paketin,erilaisia korttipohjia,pari muumi servettiä,nalle puh tarra-arkki,korttikuvia,3 eriväristä (vellumia?)läpinäkyvää paperia  sekä karkkiaski ja kortin.
Suuret kiitokset salaiselle askarteluystävälle taas erittäin ihanasta paketista.Rupesi pää heti muhinoimaan ideoita..Fia


Nyt on 21.päivä ja perjantai, joten kaikki ne, jotka eivät ole raportoineet minulle mitään taikka eivät ole lähettäneet pakettiaan, nyt raportoimaan minulle! Voi olla, että ehdin vasta sunnuntai iltana katsomaan raportteja tarkemmin läpi. Joistakin en ole kuullut kuukauteen mitään, joten heidän kohdallaan joudun miettimään ringistä poistamista. Muistutan, että sitouduitte olemaan ringissä kolmen kuukauden ajan, ette vain ensimmäistä. On ikävää, jos minun pitää viheltää peli poikki!

Illalla/yöllä, 21.9

Mihanna
Saana on saanut paketin, suoraa linkkiä ei ole
PiiaT
Minna
Zanape

22.9

Sassa on saanut paketin, mutta siitä ei ole kuvaa eikä kirjoitusta
mrsvsop

23.9

Pian herkkupaketti sekä punainen paketti
rosali66