Parit on jaettu nyt sähköposteihin. Huh, mikä urakka, mutta tulipahan tehtyä :) Aikaa parien jakamiseen, pieneen "salapoliisin työhön" edellisen SAY ringin parien selvittelyyn sekä tähän urakkaan on jo mennyt 10 tuntia! Onneksi tämä on mukavaa hommaa, pidetäänhän tämä tälläisenä? :)

Olen siis selvitellyt edellisen ringin pareja vielä näin jälkikäteen, koska niitähän ei voinut vielä silloin ilmottautumisvaiheessa kaikki tietää. Olen tarkastanut kaikki parit vielä kertaalleen, ettei tulisi samoja pareja. Jos kuitenkin jollakin on sama ihminen parina tms. niin hihkaise! En ota pyyntöjä vastaan siitä, että jos on tuttu pari, koska parien uudelleen järjestely on työlästä. Sitten vain mielikuvitus peliin, kuinka harhauttaa pariaan ;)

Tarkastakaa myös, saitteko kaikki minun osoitteeni. Ja jos joku ei ole saanut ollenkaan mailia minulta, myös hihkaisu tänne päin!

Ensimmäisiä tervehdyksiä saa käydä jo laittelemaan omalle parilleen, mutta viimeistään viikon 31 aikana! Jos joku ei ole siihen mennessä (5.8) ilmoittanut parilleen olemassa olostaan, niin ryhdyn suunnittelemaan henkilön pudottamista pois pelistä. Pidän tiukan linjan jotta kukaan ei ryhdy pelaamaan "likaista peliä". Hoitakaa siis hommanne kunnolla, ja pitäkää yhteyttä omaan ystäväänne sekä minuun. Ensimmäisiä varsinaisia paketteja saa laittaa vasta elokuun puolella, jolloin tämä leikki varsinaisesti alkaa.

Oikein mukavia hetkiä SAYn parissa! Nyt eikun suunnittelemaan! :)